ParteneriatulEFCC Estonian Fieldbus Competency Centre OÜ

EFCC Estonian Fieldbus Competency Centre Oy

Cu sediul central în Tallinn, Estonia, EFCC a fost înființată în 2015. EFCC este specializată în a ajuta clienții să profite de beneficiile inovației tehnologice prin activități de educație și socializare. EFCC a dezvoltat un know-how specific în domeniul celei de-a 4-a Revoluții Industriale (așa-numita Industrie 40). De fapt, credem că conceptele de bază ale Industriei 4.0 pot fi foarte utile și în viața de zi cu zi și că stăpânirea acestor concepte este cheia unui viitor mai bun

 

MISIUNE

EFCC ajută școlile, universitățile și companiile private să profite de beneficiile inovației prin activități precum cursuri de formare, conferințe, publicații și consultanță. Încurajăm oamenii să coopereze, să împărtășească idei, să creeze rețele internaționale, să facă schimb de experiență.

 

ȚINTĂ

Grupul țintă al EFCC este larg: de la persoane care doresc să urmeze cursuri pe argumente specifice, la școli de orice nivel, la universități, la companii publice sau private. Pentru fiecare situație, EFCC a dezvoltat o abordare eficientă specifică a învățării, fie la fața locului, fie la distanță.

 

ÎNAINTE DE PROIECTUL DIGITAL FARMER

Unele dintre proiectele în care EFCC a fost sau este implicată:“Follow Industry 4.0” (Erasmus 2017-1TR01-KA202-046292)

“Eucare4.0 - Health 4.0 training to boost digital transformation of EU healthcare sector” (Erasmus 2021-1-FR01-KA220-VET-000024860)

“MAP- Mapping Digital Methods Applied in Adult Education in Partnership” (Erasmus 2021-1-HU01-KA220-ADU-000033642)

 

REȚELE DE SOCIALIZARE

Facebook: https://www.facebook.com/EFCCTallinn

Linkedin: https://www.linkedin.com/groups/8500173/

Image

Proiectul Digital Farmer a fost conceput pentru a răspunde nevoilor sectorului agriculturii și producției alimentare, care se schimbă atât de rapid ca urmare a utilizării tehnologiilor digitale.

Află mai multe

Suport

Urmărește-ne

Contactează-ne