Partnerstvo projektaEFCC Estonian Fieldbus Competency Centre OÜ

EFCC Estonian Fieldbus Competency Centre Oy

EFCC je bil ustanovljen leta 2015 v Talinu (Estonija). S pomočjo izobraževanja in družabnimi aktivnostmi, si prizadeva nuditi pomoč strankam za čim boljši izkoristek prednosti tehnoloških inovacij. EFCC je razvil know-how na področju 4. industrijske revolucije (t. i. Industrija 4 0). Osebje je prepričano, da so lahko temeljni koncepti industrije 4.0 zelo uporabni tudi v vsakdanjem življenju in da je obvladovanje le-teh ključ do boljše prihodnosti.

 

POSLANSTVO

EFCC pomaga šolam, univerzam in zasebnim podjetjem čim bolje izkoristiti prednosti tehnoloških inovacij, in sicer za izvajanjem različnih aktivnosti, kot so: tečaji usposabljanja, konference, publikacije in svetovanja. EFCC spodbuja sodelovanje, izmenjavo idej, ustvarjanje mednarodnih mrež, izmenjavo izkušenj.

 

CILJNE SKUPINE

EFCC naslavlja širok spekter ciljnih skupin, in sicer: posameznike, ki želijo slediti tematsko raznolikim tečajem, šole na vseh ravneh, univerze, javna ali zasebna podjetja. Za vsako izmed omenjenih ciljnih skupin je EFCC razvil poseben učinkovit pristop k učenju - bodisi »v živo« ali na daljavo.

 

PROJEKTNO UDEJSTVOVANJE PRED PROJEKTOM »DIGITALNI KMETOVALEC«

Follow Industry 4.0” (Erasmus 2017-1TR01-KA202-046292)

“Eucare4.0 - Health 4.0 training to boost digital transformation of EU healthcare sector” (Erasmus 2021-1-FR01-KA220-VET-000024860)

“MAP- Mapping Digital Methods Applied in Adult Education in Partnership” (Erasmus 2021-1-HU01-KA220-ADU-000033642)

SOCIALNA OMREŽJA

Facebook: https://www.facebook.com/EFCCTallinn

Linkedin: https://www.linkedin.com/groups/8500173/

Image
Projekt »Digitalni kmetovalec« je bil zasnovan s ciljem odzvati se na potrebe kmetijskega in živilskega sektorja, ki se s prihodom sodobnih, digitalnih tehnologij, vse težje spopadata s hitrimi spremembami.

Želite izvedeti več?

Podpora

Sledite nam

Kontaktirajte nas